Door naar jezelf te kijken, je zelf (her)ontdekken wordt een beweging ingezet die kan leiden tot een verandering.

Binnen het holistisch centrum mag je met jezelf en eventueel met anderen de verbinding aangaan. In verbinding kijken naar jezelf, voelen wat er in je zit, vanuit je hart gaan ervaren wie je bent.

Holistisch werken is kijken naar de mens als geheel en deze mens in relatie met zijn omgeving. We kijken samen met jou niet alleen naar de fysieke en/of mentale klacht maar ook naar de onderliggende oorzaak/oorzaken. Verstand en gevoel mogen binnen het holistisch kijken op één lijn komen. Daarom de vraag, weet jij wat je voelt of denk je te weten wat je voelt? Durf jij de uitdaging aan met jezelf en met ons om in verbinding naar jezelf te kijken en/of te leren voelen wat er in je zit?

Jota een plek om te mogen ‘Zijn’.

Hoe werken we binnen Jota?

De kernwaarden voor Jota zijn naast samen een proces aangaan, de beweging inzetten, voelen, beleven, creëren. Dit alles kan één op één maar ook in groepsverband.

Loop gerust eens bij Jota binnen. Kom voelen en ervaren wat het holistisch centrum voor je zou kunnen betekenen. Er zijn gastvrouwen aanwezig om eventuele vragen die je hebt te kunnen beantwoorden.

Natuurlijk is er de mogelijkheid om een afspraak te maken voor individuele begeleidingssessies en/of groepsactiviteiten. Binnen Jota zijn er op bepaalde momenten een aantal andere disciplines die op een holistische manier naar jou en je fysieke en/of mentale klacht kunnen kijken. Je kan bij ons en/of anderen terecht voor onder andere handopleggen, intuïtieve massage, ontspanningsvoetmassage met etherische olie, klankschalen-massage, intuïtieve coaching, Tuina, intuïtief tekenen, babymassage(binnenkort), individuele tafel-en ankeropstellingen. Daarnaast zijn familieopstellingen, een cursus volgen, creatieve workshops, stiltedagen en maandelijkse meditaties ook mogelijkheden om naar jezelf te gaan kijken.

Door onze krachten te bundelen is er een mogelijkheid om met meerdere mensen tegelijk naar jouw klacht te kijken. Het zou dus voor kunnen komen dat je in een consult meerdere handvatten krijgt aangereikt.

We werken op basis van vertrouwen met jou samen. Wat binnen Jota besproken wordt blijft binnen Jota.

Afhankelijk van de vraag/de klacht waar je mee komt, kijken we met jou verder voor een vervolgafspraak. Het is geheel afhankelijk van jouw proces hoeveel en welke vervolgafspraken gemaakt gaan worden.

Iedereen volgt zijn of haar eigen pad ook al zijn de klachten vergelijkbaar. Dit betekent dat er bij vergelijkbare klachten meer of minder vervolgafspraken ingezet kunnen gaan worden.

Doordat je naar zichzelf leert kijken, jezelf (her)ontdekt en met het proces aan de slag gaat wordt de beweging ingezet die leidt tot verandering. Voor ons is dit zorg op maat bieden. Deze zorg op maat sluit voor ons een bezoek aan een reguliere arts of andere hulpverlener niet uit.

Middels het bovenstaande willen we jou als mens laten ervaren dat het een cadeau voor jezelf is om met een van deze of meerdere mogelijkheden bezig te zijn. Het ontdekken dat je het waard bent om dit aan jezelf te mogen geven.

Esther

Ik organiseer workshops bij Jota, waarvan o.a. Intuïtief Schilderen in een kleine groep. Daarnaast kun je ook individueel bij mij terecht voor een schilder/teken sessie. Wat in je verborgen zit, mag naar buiten komen. Ik sluit me aan bij jou proces zonder dit van je over te nemen.

Shamballa Boekel

Jozé

Als heldervoelend medium werk ik middels mijn eigen energie met jouw energie. Dat kan bijvoorbeeld door een oriënterend gesprek, intuïtief masseren, handoplegging of een klankschaalbehandeling. Heb je klachten, een vraag of probleem? Nieuwsgierig wat ik voor je kan doen of betekenen, stuur een mail, bel of loop gewoon binnen bij Jota.

MutatiJo

José

Ben je op zoek naar jezelf? Houd jij van jezelf of wil je leren om nog meer van jezelf te houden? Mogelijk kan ik je daarbij helpen. Via onder andere intuïtieve massage, klankschalenmassage, familie opstellingen of een stiltedag. Ben je benieuwd of ik iets voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Marie-Louise

Jezelf uiten is net zo nodig als eten en drinken. Dans is een uitingsvorm geleid door muziek rechtstreeks vanuit je hart. Dans met me mee. Via een levensthema komen zowel negatieve als positieve gevoelens naar boven om geuit te worden. Alles mag. Vooral jezelf zijn. Je bent welkom.

LEIN5

Hanneke

Een holistische kijk op jou: op je lijf, de samenwerking tussen hersenen en buik, tussen zenuwen en (on)rust in je lijf, tussen beweging en leren, tussen (op)voeding en ontwikkeling. Met mijn achtergrond als orthopedagoog en BSM-De Jong therapeut gecombineerd met intuïtief werken proberen we samen het beste uit jezelf naar boven te krijgen.

Praktijk Helmi

Helmi

Als TuiNa therapeut werk ik op de energiebanen die in het lichaam zitten. Het is een massage die fysieke en emotionele blokkades kan opheffen. Het verbetert het zelf genezend vermogen van het lichaam en is effectief op spieren en gewrichten maar ook op een dieper niveau.

Wil je een afspraak maken of heb je een vraag?
Stuur ons dan een berichtje en we komen snel bij je terug.

Door naar jezelf te kijken, je zelf (her)ontdekken wordt een beweging ingezet die kan leiden tot een mogelijke verandering.

Binnen het holistisch centrum mag je met jezelf en zo nodig met anderen de verbinding aangaan. In verbinding kijken naar jezelf, voelen wat er in je zit, vanuit je hart gaan ervaren wie je bent.

Holistisch werken is kijken naar de mens als geheel en deze mens in relatie met zijn omgeving.
We kijken samen met jou niet alleen naar de fysieke en/of mentale klacht maar ook naar de onderliggende oorzaak/oorzaken.
 Verstand en gevoel mogen binnen het holistisch kijken op één lijn komen.
 Daarom de vraag, weet jij wat je voelt of denk je te weten wat je voelt?
 Durf jij de uitdaging aan met jezelf en met ons om in verbinding naar jezelf te kijken en/of te leren voelen wat er in je zit?

Jota een plek om te mogen ‘Zijn’.

Hoe werken we binnen Jota?

De kernwaarden voor JOTA zijn naast samen een proces aangaan, de beweging inzetten, voelen, beleven, creëren. Dit alles kan één op één maar ook in groepsverband.

Loop gerust eens bij Jota binnen. Kom voelen en ervaren wat het team binnen het holistisch centrum voor je zou kunnen betekenen. Er zijn mensen van het team aanwezig om eventuele vragen die je hebt te kunnen beantwoorden.

Natuurlijk is er de mogelijkheid om een afspraak te maken voor individuele begeleidingssessies en/of groepsactiviteiten. Binnen JOTA zijn er diverse disciplines die op een holistische manier naar jou en je fysieke en/of mentale klacht kunnen kijken. Zoals onder andere voetreflexologie(binnenkort), magnetiseren, handopleggen, intuïtieve massage, voetmassage, klankschalenmassage, intuïtieve coaching, kindercoaching, babymassage(binnenkort), ademtherapie en breathfulness(binnenkort), individuele tafel-en ankeropstellingen.
Daarnaast zijn familie-opstellingen, cursus volgen, stiltedagen en maandelijkse meditaties ook mogelijkheden om naar jezelf te gaan kijken. Door onze krachten te bundelen is het mogelijk om met meerdere mensen tegelijk naar jouw klacht te kijken. Het zou dus voor kunnen komen dat je daarom in een consult meerdere handvatten krijgt aangereikt van de diverse disciplines.

We werken op basis van vertrouwen met jou en de diverse disciplines samen.
Wat binnen Jota besproken wordt blijft binnen Jota.

Afhankelijk van de vraag/de klacht waar je mee komt, kijken we met jou verder voor een vervolgafspraak en eventueel bij welke disciplines. Het is geheel afhankelijk van jouw proces hoeveel en welke vervolgafspraken gemaakt gaan worden. Deze vervolgafspraken worden wel ten alle tijden in overleg met jou gemaakt. Iedereen volgt zijn of haar eigen pad ook al zijn de klachten vergelijkbaar. Dit betekent dat er bij vergelijkbare klachten meer of minder vervolgafspraken en andere disciplines ingezet kunnen gaan worden. Iedere discipline heeft zijn eigen systeem van vervolgafspraken en hanteert daarnaast ook zijn eigen werkwijze.

Doordat je naar jezelf leert kijken, jezelf (her)ontdekt en met het proces aan de slag gaat wordt de beweging ingezet die leidt tot verandering. Voor ons is dit zorg op maat bieden. Deze zorg op maat sluit voor ons een bezoek aan een reguliere arts of andere hulpverlener niet uit.

Middels het bovenstaande willen jou als mens laten ervaren dat het een cadeau voor jezelf is om met een van deze of meerdere mogelijkheden bezig te zijn. Het ontdekken dat je het waard bent om dit aan jezelf te mogen geven.